Kalcium-klorid granulátum és érdesítő keverékek

A kalcium-klorid granulátum és mészkő vagy dolomit keveréke egyesíti a csúszásgátlók és a jégmentesítők tulajdonságait, és kedvező árfekvésű, ugyanakkor hatékony megoldást jelent. A mészkő és dolomit olcsóbb keverékeket eredményez, de olvadás után takarítandó maradékot képez a kezelt felületen.

Költséghatékony megoldás   |   Mechanikus csúszásgátlás   |   100%-ig környezetbarát

Termékjellemzők

Nátriummentes, kalcium-klorid alapú jégmentesítő és dolomit vagy mészkő keveréke, amely egyszerre fejt ki jégolvasztó hatást és mechanikus csúszásmentesítést. A hó és jég feloldását a világ leghatékonyabb jégmentesítô anyaga, a kalcium-klorid végzi a keverékben.

Ezek a keverékek 20%-ban tartalmaznak kalcium-kloridot, és 80%-ban az érdesítő anyagok (dolomit, mészkő) valamelyikét. Alacsony hőmérsékleten is hatékonyan használhatók. Legelterjedtebb a mészköves keverékek felhasználása.

Felhasználás

Jégmentesítés
A kijuttatandó mennyiség a hőmérséklettől és a havazástól függően 40–100 gramm / m2 között javasolt. A termék környezetbarát, használható növények közelében is.
» Részletek
» Tudásbázis

Dokumentumok

Kiszerelések

» HÓFALÓ CaCl2 + mészkő keverék 10 kg-os zsák (nettó 866 Ft, bruttó 1 100 FtWebáruház
» HÓFALÓ CaCl2 + mészkő keverék 20 kg-os zsák (nettó 1 574 Ft, bruttó 2 000 FtWebáruház

Kedvezmények, szállítás

A fenti árakból mennyiségtől függően 5-20% kedvezményt biztosítunk - kérjen árajánlatot vagy rendeljen!
A szállítás díj a megrendelt mennyiség és a kiszállítási hely ismeretében változó, akár az ország egész területén ingyenes.