Hulladéktárolók

Az itt bemutatott kommunális hulladéktárolók HDPE alapanyagból készülnek - nagy sűrűségű polietilénből, ami ideális megoldást nyújt a hulladék tárolására, bírja az időjárás szélsőségeit (-30 és +80 Celsius fok között használható), ellenáll az UV sugárzásnak. A termékpaletta rendkívűl széles méretválasztékot (1100, 770, 660, 360, 240, 140, 120, 85, 50, 35, 17 literes), színválasztékot (fekete, barna, kék, sárga, zöld, narancs), különböző opciókat (fedelek, szelektív tetők, nyitók, kerekek stb.) tartalmaz, és lehetőség van egyedi feliratozásra is (ennek költsége a megrendelt mennyiség függvénye).

Az itt kiemelt tárolók csak a leggyakrabban használt változatok, illetve az újdonságok, a többi termékről az oldal alján talál képeket, vagy kattintson ide a galériához. Kérjen egyedi ajánlatot, amiben speciális igényeit is fogalmazza meg.

Környezetbarát   |   Hosszú élettartamú   |   Újrahasznosítható   |   Kedvező árú   |   Számos opcióval

Kiemelt ajánlatok

» 120 literes hulladéktárolók

» 240 literes hulladéktárolók

Kaphatók a szelektív hulladékgyűjtésben elterjedt kék és sárga fedővel, szükség szerint papír, palack és üveg bedobására használható nyílással. 120 literes és 240 literes méretben.
 
» Pressboy - a nemzetközi siker után itthon is!
A Pressboy egy egyszerű, praktikus és strapabíró tömörítős hulladéktároló. Tartalma a tároló fedelén található kar működtetésével összepréselhető, így ritkábban kell kivinni a szemetet, kisebb térfogatú hulladékot kell elszállítani, ami akár költségmegtakarítást is jelenthet! A higiénia érdekében a préselő felület cserélhető védőfóliával van ellátva. 35 literes zacskóval hpressboy.gifasználható.
 
 

Hulladéktárolók

Hulladéktároló 120 literes, kerékkel (nettó 7 795 Ft, bruttó 9 900 FtWebáruház
Hulladéktároló 240 literes, kerékkel (nettó 11 732 Ft, bruttó 14 900 FtWebáruház
Hulladéktároló 27 literes Pressboy (nettó 10 945 Ft, bruttó 13 900 FtWebáruház

Kedvezmények, szállítás

A fenti árakból mennyiségtől függően 5-20% kedvezményt biztosítunk - kérjen árajánlatot vagy rendeljen!
A szállítási díj a megrendelt mennyiség és a kiszállítási hely ismeretében változó, akár az ország egész területén ingyenes.

További hulladéktárolók

Kattintson a kis képekre, vagy tekintse meg a galériát!